Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Kolçak Köstendil, çok merak edilen Çukur sorusunu yanıtladı!

Erkan Kolçak Köstendil, çok merak edilen Çukur sorusunu yanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, dizinin 3. sezon 26. bölümüyle 20 Nisan Pazartesi akşamı ekrandaydı. Oyuncunun sahnelerinde kamera açılarına bakarak kimin yardımcı olduğu sorusu sorulmuştu.

Dizinin evde oyuncuların kendi imkanları ile çekildiğine yönelik bilgiler de paylaşılınca sosyal medyada bu soru birçok kişi tarafından soruldu. Hatta oyuncunun birlikte mini dizi yaptığı Bülent Şakrak, Ertan Saban gibi isimlerin yardımcı olup olmadığı da sorgulandı.

Erkan Kolçak Köstendil, çok merak edilen Çukur sorusunu yanıtladı! 9

İşte çok merak edilen bu soruya Erkan Kolçak Köstendil instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. Oyuncu,çekimlerde kendisine yardımcı olan kişinin eşi Cansu Tosun olduğunu belirtti.

Köstendil, eşi Cansu Tosun’un “Çukur kamera arkası oluyor mu hocam. Çok zormuş kameramanlık.Tolga Kutluay abim ne dersen o” şeklindeki sözlerini instagram hikaye bölümünden paylaştı.

Erkan Kolçak Köstendil, çok merak edilen Çukur sorusunu yanıtladı! 10

Oyuncu bu paylaşımı ile merakları gidermiş ve spekülasyonları da önlemiş oldu.Ayrıca “Yeniden kavuşacağız” diyen Erkan Kolçak Köstendil, set arkadaşlarına da selam yolladı.

Erkan Kolçak Köstendil, çok merak edilen Çukur sorusunu yanıtladı! 11