Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil, İstanbul – İzmir otobanına fena laf attı!

Erkan Kolçak Köstendil, İstanbul – İzmir otobanına fena laf attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cukur dizisinin Vartolu Sadettin’i Erkan Kolçak Köstendil, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Onedio’ya konuk olan oyuncu, yeni imajıyla da hayranlarını şaşırttı.

Mütevazi ve sempatik halleriyle ilgi gören Köstendil, samimiyetiyle de beğenildi. Videoya yapılan yorumlarda “Ne kadar sempatik, gülüşü ne kadar hoş” diyen hayranları ünlü oyuncunun karizmasına fena kapıldı.

İlk olarak Kurtlar Vadisi dizisinde izleyicilerle buluşan Köstendil, bir hayranının daha o zamanlardan iyi bir geleceği olacağını bildiğini belirten sorusu üzerine, “Kurtlar Vadisi’nde araba anahtarı verdim, oradan nasıl anladım abi. Memati’ye araba verdim, nereden anladın bu adam başını alıp gidecek” diyerek çok güldü.

Köstendil, Memati’ye arabayı verdiği o sahne için ise “Arabayı Memati’ye teslim ederken, ben buradan yürür giderim demiştim” dedi.

Ünlü oyuncu kendisi hakkındaki bir yanlışı da düzeltti. İlk ekrana çıkışının Kurtlar Vadisi sanıldığını ancak bunun doğru olmadığını anlatan Köstendil, “İlk televizyona çıkışım Yılan Hikayesi’dir. Rambo Berk’ten dayak yiyen hamburgerciyi oynamıştım” dedi.

Televizyonda iş yapıp, tanınmaya başladığı projesinin Sakarya Fırat dizisi olduğunu ifade eden Köstendil, 2009 yılında yer aldığı bu dizide Mahmut Karakum karakterine hayat vermişti.

“Google’da en son arattığın şey nedir?” sorusunu yanıtlayan Erkan Kolçak Köstendil, “En son uçak bileti bakıyorduk. Fiyatlar iyi, otobanlara göre daha iyi” diyerek İstanbul – İzmir yeni otobanının yüksek geçiş fiyatlarına gönderme yapmış oldu.

Onedio röportajını videoda bulabilirsiniz: