Ana sayfa Dizi Haberleri Nasıl olur demeyin gerçek! Çukur’da Ercan Kesal, rol arkadaşlarını dayak manyağı yapmış!

Nasıl olur demeyin gerçek! Çukur’da Ercan Kesal, rol arkadaşlarını dayak manyağı yapmış!

tarafından ker_def

Çukur dizisinde hiç bilmediğiniz Ercan Kesal gerçeğini Erken Kolçak Köstendil açıkladı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Kolçak Köstendil, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Onedio’ya konuk olan oyuncu, yeni imajıyla da hayranlarını şaşırttı.

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterine hayat veren oyuncu, yeni kitapların sırada olduğunu, dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarına da aynı şekilde devam edeceğini söyledi.

“Gardırobunda vazgeçemediğin 3 şey nedir?” sorusu üzerine ünlü oyuncu, “Siyah tişört, aynısını giymeyeyim diye beyaz tişört ve mutlak don” dedi.

RTÜK DENETİMİ

Netflix ve youtube gibi platformlara RTÜK denetimi gelmesini nasıl değerlendirdiği ile ilgili soru üzerine, siyasi bir sorun yaşamak istemeyen Köstendil, önce çekindi ama sonrasında herkesin dikkat vermesi gereken şu görüşünü aktardı:

“Gelelim programın geri kalan kısmında cevaplayacağım soruya.Bunun hemen gündelik tartışmaların,sansür mü olacak gibi tartışmalarını dışında daha ciddi anlamda tartışılması gerektiğine inanıyorum. Dijital bu işin geleceği. Şu anda bunun bir devi var dünyada. Keşke bunu ilk biz yapsaydık ama böyle olmadı. Şimdi bu treni kaçırırsak bunca yıllık emeğimiz boşa gidecekmiş gibi geliyor. Sen şu anda bu dijital sistemi oturtturmuş dev bir şirkete 10 proje ile giriyorsan, yarın aynı platformu dünya çapında herkesin oturup seni takip edeceği şekilde kendin kurabilirsin.Ama şimdi o vagonu kaçırırsak kendi güzergahımızı belirlemekte zorlanırız gibi geliyor.Bu sektörün, bu ülkenin yararına hep birlikte kafa kafaya verip bu işin nasıl dezavantajları olabilir gibi düşünüyorum ben.”

ERCAN KESAL GERÇEĞİ

Nasıl olur demeyin gerçek! Çukur'da Ercan Kesal, rol arkadaşlarını dayak manyağı yapmış! 7

Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisinin babası olarak nam salan İdris Koçovalı karakterine hayat veren Ercan Kesal’ın dizideki dövüş, tokat, yumruk gibi sahnelerde gerçekten karşısındaki aktöre vurduğunu anlattı.

Köstendil, dizide birçok oyuncunun dövüş sahnelerinde yumruklarını, tokatlarını sektirdiğini ve gerçekten karşısındakine vurmadığını belirtti ama Ercan Kesal’ın ise bunu sahiden yaptığını dile getirdi.

Dövüş sahneleri için Köstendil, şöyle konuştu:

“Değdirmiyoruz bile, sektiriyoruz. Öyle bir şey yok.Ercan (Kesal) abi vuruyor. Bir de bizde çekimden önce ‘vur abi vur gerçekten vur’ diyalogları olur. Gerçekçi olsun, inandırıcı olsun. Ben şeyi biliyorum, Ercan abiye gidip ‘vur abi vur gerçekçi olsun’ falan… Ercan abi bi vuruyor üçüncüsünde ‘şey mi yapsak’ (sektirme) , vuruyormuş gibi mi yapsak’… Normalde Ercan abi kapatır…”

Onedio röportajını videoda bulabilirsiniz: