Ana sayfa Sosyal Medya Erkek Severse bitti, Yağız Can Konyalı ise yeni projesiyle büyük gurur yaşıyor!

Erkek Severse bitti, Yağız Can Konyalı ise yeni projesiyle büyük gurur yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Yağız Can Konyalı, Nisan ayında başlayan Peter Pan isimli oyun ile tiyatro sahnesinde yer alıyor. Bu kadar ünlü bir karaktere hayat verdiği için projenin kendisi adına çok önemli olduğunu söyleyen oyuncu, yoğun şekilde canlı müzikal olarak nitelendirdiği oyunuyla ilgileniyor.

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizideki Aydın karakteri ile popüler olmuştu. İlk dizisinde büyük çıkış yakalayan Konyalı, Bizim Hikaye dizisindeki Rahmet karakteriyle de akıllara yazıldı. Son dönemde farklı dizilerde izlediğimiz oyuncu; Aşk Ağlatır, Arıza, Fatma ve Erkek Severse isimli dizilerle gündeme geldi.

26 bölüm süren ve final yapan Erkek Severse dizisinde Cenk karakterini canlandıran oyuncu, Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filmiyle de gündemde… Ancak oyuncunun henüz yeni bir dizi ile ilgili bir gündeminin olmadığı da ortaya çıktı. Tiyatro oyununa yoğunlaşan Yağız Can Konyalı, tüm vaktini bu projeye harcıyor ve böyle önemli bir karakteri canlandırdığı için de gururlu.

Erkek Severse bitti, Yağız Can Konyalı ise yeni projesiyle büyük gurur yaşıyor! 9

Arkadaşı Selin Şekerci ile birlikte görüntülenen oyuncu,  “Peter Pan için çok çalışıyoruz” diye konuştu ve kendisi gibi genç oyuncuların tiyatroya daha fazla ilgi göstermesinden de memnun olduğunu söyledi.

Yeni bir dizisi olmadığını belirten Yağız Can Konyalı şu sıralarda hem tiyatro oyunuyla ilgileniyor hem de yeni sinema filminin vizyona girmesini bekliyor.

Erkek Severse bitti, Yağız Can Konyalı ise yeni projesiyle büyük gurur yaşıyor! 10

Geçtiğimiz yıl Hande Doğandemir ile birlikte Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filminde başrolde yer alan genç oyuncu, çok farklı bir hikayede yer almıştı.

Emre Kavuk’un hem hikayesini yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı filmin vizyona ne zaman gereceği ise henüz netleşmedi.

Erkek Severse bitti, Yağız Can Konyalı ise yeni projesiyle büyük gurur yaşıyor! 11

Sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarından büyük ilgi gören genç oyuncu, müzik konusundaki ilerlemesiyle de yakından takip ediliyor.