Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 41. bölüm 2. fragmanında Sanem başından aşağıya soğuk su döküyor!

Erkenci Kuş 41. bölüm 2. fragmanında Sanem başından aşağıya soğuk su döküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin 41. bölümü 11 Mayıs Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak.

Fragmandaki detaylara bakılırsa Sanem, Can’ı gördükçe kafasında bir şeyler eksiliyor. Can, 1 sene önce olan bir olayla ilgili kayıtlara bakmak istiyor. Ayrıca Can, Sanem’in de uzaktan pozlarını çekiyor. Sanem’in Can’ı görünce başından aşağıya soğuk su dökmesi de ilginç bir sahne olmuş. Ayrıca son sahnede Sanem’in kulağına ne söylediği de merak konusu oldu.

Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Yine çok heyecan dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor.

Erkenci Kuş 40. bölümde neler olmuştu?

Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar!

Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can’a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur…

Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can’a kalbini kaptırabilir mi?