Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde beklenen oldu! Sanem, Yiğit’in ağzının payını verip Can’a koştu!

Erkenci Kuş dizisinde beklenen oldu! Sanem, Yiğit’in ağzının payını verip Can’a koştu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Star TV ekranlarında dün akşam 43. bölümü yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde, izleyenleri mutlu eden gelişmeler yaşandı.

Sanem, Can’dan ne kadar kaçmak istese de onun yakınında olmasından hep mutlu oluyor ama duygularını itiraf edemiyordu.

İkili arasında sürüp giden bu durum, çevresindeki arkadaşlarının da katkısıyla daha yakın anlar yaşanmasına neden oldu.

Mihriban ve Aziz Bey’in, o akşam bakmak durumunda kaldıkları bebeği Sanem’e götürüp bir oyun kurmaları, Can ve Sanem’i yakınlaştıran bir gece yaşanmasını sağladı.

Ceycey, Deren, Zebercet, Aziz ve Mihriban, eve koydukları kamera ile iki aşığın neler yaptığını izlerken Can ve Sanem de bebekle ilgileniyor aynı zamanda da birlikte vakit geçiriyorlardı.

Yiğit’in Sanem’e evlenme teklif etmesine çok sinirlenen Can, umursamıyormuş gibi davranıyor ama içten içe Sanem’in teklife Hayır dememesine kızıyordu. Sanem ise Can’ın bu durumdan hiç etkilenmediğini ve kendisini unutmuş olduğunu düşünüp için için dertleniyordu.

Erkenci Kuş dizisinde beklenen oldu! Sanem, Yiğit'in ağzının payını verip Can'a koştu! 7

O akşam birbirlerine imalı konuşmalar yapan Can ve Sanem, gerçekleri konuşamadılar ama durumdan rahatsız olduklarını da ortaya koydular.

Can, Emre’ye “Sanem asla Yiğit’le evlenmez, benimle olmasa da benden başkasını düşünmez artık” derken, Sanem de ablası Leyla’ya “Can bilir, onunla olmasam da ondan başkasını düşünmeyeceğini diyerek aslında birbirlerine hala bağlılıklarını da itiraf ettiler.

Bu sırada Yiğit de Sanem’den bir yanıt almak için acele ediyordu. Sanem, sadece arkadaş olduklarını ve evliliği düşünmediğini söyleyince, Yiğit sinirlenip Can’ın gideceğini, onu istemediğini söyledi.

Sanem, Can’ın gideceğini sanıp onu bulmaya çalıştı. Aslında Can, teknesini satmak istiyordu ve bu yüzden tekneyi bir yere götürüyordu. Fakat Sanem, onu limanda buldu. Gitti mi, kaldı mı, gelecek mi, gidecek mi diye bekleyip durmaktan yorulduğu ablasına itiraf eden Sanem, “Can artık hiç bir yere gidemez” diyerek koştu limana.

Can, daha neler olduğunu anlamamışken Sanem, “Hiç bir yere gidemezsin Can Divit” diyerek onu durdurmaya çalıştı.

Can ise “O zaman sen de benimle geliyorsun” diyerek Sanem’in şaşkın bakışları altında tekneyi çalıştırdı.

Sanem’in bu tavrıyla birlikte iki aşığın durumu değişecek mi hep birlikte göreceğiz ama bu adım bile Can ve Sanem ilişkisi açısından büyük bir aşama olmuş gibi görünüyor!

İşte o sahneler: