Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 86. bölümde öyle bir sahne vardı ki uzun süre akıllardan silinmeyecek!

İstanbullu Gelin 86. bölümde öyle bir sahne vardı ki uzun süre akıllardan silinmeyecek!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Üç sezondur ekranda olan İstanbullu Gelin dizisi, 31 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 87. bölümüyle ekrana veda edecek.

Dizinin takipçileri bitişine üzülse de gönüllerde ayrı bir yer tutmaya devam edecek olan İstanbullu Gelin, pek çok sahnesiyle hatıralarda yer etmeye çoktan başladı.

86. bölümde de yine ekran başında diziyi izleyenleri çok duygulandıran bir sahne yaşandı.

Esma Hanım’ın Alzheimer hastalığı nedeniyle hafızasını iyiden iyiye kaybetmesiyle herkesin içini acıtan gelişmeler yaşanmaya başlandı.

Adem ve Güneş’in evlendiklerini öğrenen Boran kardeşler, Faruk’un mekanında bir parti organize ettiler.

Tüm aileyi bir araya getiren sürpriz parti, bir süredir hüzün dolu sahnelerle devam eden diziyi izleyenlerin de yüzünü güldürdü.

İstanbullu Gelin 86. bölümde öyle bir sahne vardı ki uzun süre akıllardan silinmeyecek! 7

Adem ve Güneş’in bir çocuk evlat edinmek için hızla evlenmesi ama bir düğün yapmamaları üzerine Boranlar onlara unutamayacakları eğlence dolu bir parti hazırlamıştı.

kaldırdı.

Saçlarına papatyadan taçlar takılan Esma Hanım, nerede olduğunu bile tam olarak kavrayamadığı, kimseyi tanımadığı bu partide Faruk’la mutlu bir şekilde dans etti.

M.Cem Tuncer Feat. Eylem Aktaş’ın Yüreğimden Tut şarkısının çaldığı o sahneyi izleyenler göz yaşlarını tutamadı.

“Hey gidi Esma, nereden nereye” dedirten sahnede Esma, kendisini genç bir kız sanıyor ve nerede olduğunu da çevresindeki insanların kimler olduğunu bile bilmiyordu.

Kendi dünyasında mutlu mutlu dans eden Esma Hanım’ın bu hali, şarkının duygusal havasında izleyenlerin de gözyaşlarıyla izlemesine neden oldu.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, bu sahnede çok duygulandıklarını ve göz yaşlarını tutamadıklarını söyleyen mesajlar yayınladılar.

İstanbullu Gelin dizisi, ekrana veda etmeye hazırlanırken, izleyicinin duygularını karmakarışık bir hale getiren bu sahneyi de hafızalara kazıdı.

İpek Bilgin’in müthiş oyunculuğunda bu sahne, izleyenlerin içini acıtan bir sahne olarak akıllarda kalacak.

İşte Esma’nın o dans sahnesi: