Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde evlilik teklifi ortalığı karıştırıyor!

Erkenci Kuş dizisinde evlilik teklifi ortalığı karıştırıyor!

tarafından zk zk

Star TV’de Cumartesi akşamı 43. bölümü yayınlanacak olan Erkenci Kuş dizisinde sürpriz gelişmeler izleyenleri bekliyor!

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları Erkenci Kuş dizisinde Sanem, Can’ı gizli gizli takip etmeye başlıyor.

Can’ın yeniden gideceğini öğrenen Sanem, için için büyük üzüntü yaşarken, onun çevresinde dolaşmaktan da kendisini bir türlü alamıyor.

Can’ın teknesini bağladığı limana gidip onu izleyen Sanem, bir duvarın dibinde uyuyakalıyor. Sabah Can, Sanem’i orada uyurken görünce Sanem koşarak uzaklaşıyor ama giderken de “Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım” sözüyle de çok güldürecek.

Erkenci Kuş dizisinde evlilik teklifi ortalığı karıştırıyor! 7

Bu arada Sanem’in annesi ve babasına, Can’ın Sanem’e evlilik teklif ettiği haberi hızla ulaşıyor!

Sanem’in evine koşan anne ve babası, duruma itiraz ederken, Sanem de “Eve kamera mı yerleştirdiniz?” diyerek haberin nasıl yayıldığını anlamaya çalışıyor.

Tanıtımın son bölümünde Sanem’in arabadan inerek Can’a “Benim için gelmedin zaten gidiyorsun, git istemiyorum git” diye bağırdığı görülüyor.

Can ise Sanem’i sakinleştirmeye çalışıyor.

İşte Erkenci Kuş 43. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can ve Sanem aşkı alevlerinden yeniden doğacak!

“Alevler her şeyi yakabilir ama anıları değil”… Can, alevlerin arasına daldığında aklında en çok bu var, aşk yangınlarda yanıp tükenmez çünkü bu aşk alevlerinden yeniden doğacak… Sanem, Can’ın elinde bandanasını gördüğünde bunu o da anlayacak. Yine de son bir yılda çok şey oldu, konuşulması, hatırlanması gereken çok şey var. Sanem ve Can konuşamıyor ama kasabanın gençlerinden hayalperest Caner kaybolduğunda onu aramaya gitmek gerekecek elbette…

Belki de Can ve Sanem’in beraber çıkmak zorunda kalacakları bu küçük yolculuk kaçtıkları duyguları ile yüzleşmelerine neden olur; kim bilir! Bu esnada Emre, aşkı için yeni hayatında her şeye katlanıyor, işsiz ama karısı üzülmesin diye üzüntüsünü bile belli etmiyor, herkesten gizliyor… İnsan aşk için neleri alttan alabilir acaba? Can ise Emre’nin yardımı ile Yiğit’i köşeye sıkıştıracak sonunda!”