Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde oynayan Can Yaman, bakın kimin yeğeni çıktı?

Erkenci Kuş dizisinde oynayan Can Yaman, bakın kimin yeğeni çıktı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de ekrana gelen Erkenci Kuş dizisiyle ekrana dönen Can Yaman, başrolde birlikte oynadıkları Demet Özdemir ile birlikte NTV’nin ‘En Güzel Buluşmalar’ programına konuk oldu.

Dolunay dizisinden sonra yeniden bir yaz dizisiyle ekrana gelen yakışıklı oyuncu, çocukluk yıllarından beri sporla iç içe bir hayat sürüyor. Basketbolla başlayan ve sonrasında farklı sporlarla devam eden Can Yaman, ailesindeki pek çok kişinin de sporla uğraştığını anlattı.

Bu arada Can Yaman’ın spor dünyasından ünlü bir ismin yeğeni olduğu da ortaya çıktı. Yaman, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Fuat Yaman’ın yeğeni.

Erkenci Kuş dizisinde oynayan Can Yaman, bakın kimin yeğeni çıktı? 7

Can Yaman, şunları söyledi: “Ben çocukluğumda yapmadığım spor kalmadı. Çok küçük yaştan beri hep sporla iç içe oldum. Üniversiteyi basketbol bursuyla okudum. Fuat amcam, Beşiktaş’ın eski teknik direktörüdür. Bütün ailem futbolcudur. Sporculuk hep var. Boks yapmışlığım, crossfit, sörf, yelken ama oyunculuğa başladığımdan beri, set saatlerinin çok yoğun olmasından ve ekstrem sporların çok sakatlık çıkarmasından dolayı, bu riski alabilecek bir mesleğim yok. Bir sakatlık halinde 6 ay sete gitmeme durumu oluyor. Bu nedenle o ekstrem sporları daha risksiz hale getirdim.”

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Yaman, Erkenci Kuş dizisindeki karakteri Can Divit için de özellikle farklı bir çalışma yaptığını, beş aydır günde 2 saat boks ve ardından da bir saat crossfit yaptığını belirtti.

Boksta hiç bir risk olmadığını, halı saha maçının bile daha riskli olduğunu anlatan Can Yaman, basketbol ve yüzme ile de ilgilendiğini söyledi.