Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde tedirginlik yaratan gelişme, izleyici istim üstünde!

Erkenci Kuş dizisinde tedirginlik yaratan gelişme, izleyici istim üstünde!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş dizisi hayranlarını endişelendiren gelişme!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl yaz dizisi olarak ortaya çıkan Erkenci Kuş, başarılı gidişatı ile göz doldurmuş, elde ettiği reyting oranları ile sezon dizileri arasına adını yazdırmayı başarmıştı.

Sezon boyunca Cumartesi günleri yayınlanan Erkenci Kuş, bugünlere kadar başarıyla geldi.

Yaz ekranında ise Haziran ayı itibariyle yeniden eski günü olan Salı’ya dönüş yaptı. Ancak yaz ekranında Erkenci Kuş dizisinin reytingleri şaşkınlık yaratıyor.

18 Haziran Salı günü yayınlanan 44. bölüm hatırlanacağı üzere bir süre aranın ardından gelmişti. Yani izleyicilerin diziyi özledikleri ve yeniden kavuşma keyfi yaşadıkları bir bölüm olmuştu.

Ancak reyting sonuçları alarm zillerini çalışıyor. Erkenci Kuş 18 Haziran Salı günkü bölümünde AB grubunda 2.73 reyting ile 5. oldu. Total grubunda ise 3.21 reyting ile yine 5. sırada yer alabildi.

Yine salı günleri yayınlanmakta olan Kimse Bilmez dizisinin Erkenci Kuş’tan daha iyi reytingler aldığı da ortada.

Kimse Bilmez AB grubunda 3.94 reyting ve total grubunda da 5.5 reyting ile her iki grupta da ikincilik elde etmişti.

Görüldüğü üzere Erkenci Kuş dizisi atv’deki rakibinin bir hayli gerisine düştü. Eski reytinglerini arayan Erkenci Kuş’un hayranları sosyal medyada alarm zilleri çalmaya başladı.

Dizinin 45. yeni bölümü 25 Haziran Salı günü ekrandaki yerini alacak. Ancak dizi hayranları endişeli.

Bir izleyici diyor ki, “Erkenci Kuş fan grubu size sesleniyorum, şu reytingi yükseltelim yoksa 2 bölüme final olacak, çok düşük reyting alıyoruz.”

Dizinin finale doğru gidebileceği endişesi içindeki Erkenci Kuş izleyicileri, o reyting rekorlarının kırıldığı günleri mumla arıyor.

Dizi için de alarm zilleri çalmaya başladı.