Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş dizisinden şaşkına çeviren ön izleme! Rüya falan mı acaba?

Erkenci Kuş dizisinden şaşkına çeviren ön izleme! Rüya falan mı acaba?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin dün akşam 45. bölüm sonrasında 46. bölümden bir ön izleme ekrana geldi.

Herkesi çok şaşırtan bir gelişmenin yaşandığı ön izlemede Sanem, ailesinin evine geri dönmüş ve odasında uykusu kaçmış vaziyette yatağında dört dönüyordu.

Sanem’in kendi kendine konuştuğu anda kapı açıldı ve bir anda Can içeri girdi.

Can’ın “Ben gidiyorum, içeride uyumaya pek alışkın değilim, rahat edemedim” diyerek gitmek istemesine Sanem müdahale etmeye çalıştı.

Can’ın gitmemesi için ona seçenek sunmaya çalışan Sanem, “İstersen burada yatabilirsin belki” der demez Can hemen kabul edip yatağa doğru yönlendi.

Bir anda gözleri faltaşı gibi açılan Sanem, teklifinin bu kadar çabuk kabul edilmesine şaşırmış, bir taraftan da ne yapacağını bilmez halde yataktan fırladı ve Can’a yer verdi.

İkilinin arasında geçen bu ilginç anlar, sosyal medyada çok konuşuldu.

Kimsenin ne olduğunu anlayamadığı bu sahne, ilk anda geçmiş bir bölümdenmiş gibi geldi ama yeni bir sahneydi.

Bazı izleyiciler ise sahnenin Can veya Sanem’in bir rüyası olabileceği tahminini yapıyor.

İkilinin yakınlaşmasını isteyenler için sürpriz olan bu gelişme sonrasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor şimdi.

Can’ın uzun zamandır açık olan saçlarını toplamış olması da izleyicilerin beğenisini kazanan bir başka ayrıntıydı.

İşte 46. bölümden ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can, Sanem’in boynunda evlilik yüzüğünü gördüğünde onun bir yıldır Can’ın aşkını boynunda taşımış olduğunu anlar. Can’ın gözleri doluyor ama Sanem sadece “ortak” olduklarını söylüyor, çünkü Can ne düşünür bilemiyor, korkuyor. Ve ortalık bu andan sonra kızışıyor. Sanem de boş durur mu, o da Can’ın canından değerli olan bandananın peşine düşüyor. Ve ikili birbirlerine aşklarını inkar ya da kabul edene kadar bu çılgınlık sürüp gidiyor.

Sanem’in kreminin bir an önce reklamını yapmaları gerekiyor. Bütçeleri yok, kendi aralarında halledecekler. Çekimde bizimkiler oynayınca, bir de Can’ın Sanem’in kokusuna olan tutkusu eklenince çılgın bir reklam çekimi bizleri bekliyor!

Emre ve Leyla ise iş yaşantısının stresi ile boğuşuyorlar. Emre yeni işine uyum sağlamakta zorlanıyor, Leyla’nın desteğine çok ihtiyacı var. Ama Leyla da işte çok yoğun. Acaba Leyla, Emre’nin ona ihtiyacı olduğunu anlayabilecek mi?

Sonunda Can ve Sanem ya tutkularıyla yüzleşecekler ya da korkularıyla…. Ama ne yaparlarsa yapsınlar kazanan aşk olacak!