Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş, İtalya’da resmen patladı!

Erkenci Kuş, İtalya’da resmen patladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2018-2019 sezonlarında ekrana gelen Erkenci Kuş dizisi, Türkiye’de yayınlandığında büyük bir ilgi görmüştü. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde oynadığı ve geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden dizi, romantik komedi türünde son dönemin en başarılı işiydi.

Can Yaman ve Demet Özdemir’e Altın Kelebek ödülünü de kazandıran dizi, iki oyuncunun kariyerinde de büyük bir sıçrama yapmalarını sağladı. Yaman şimdilerde Bay Yanlış ile ekranda, Özdemir ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yer alıyor. İki genç oyuncunun ekran uyumuyla performansları, izleyenlerin diziye olan ilgisini de büyüttü.

Sadece Türkiye’de değil dizinin yayınlandığı başka ülkelerde de oyunculara ve Erkenci Kuş dizisine ilgi büyük. Özellikle İtalya’da Can Yaman’ın çok sayıda hayranı olduğu da biliniyor. Dolunay dizisi ile İtalya’da tanınan Can Yaman, şimdilerde ise Erkenci Kuş ile gündemde.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, şu sıralar İtalya’da gündüz kuşağında yayınlanmaktaydı. Reytinglerin yükselmesiyle birlikte Prime Time’da yayınlanmaya başlandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre dizi, dün akşam TV5’de 21:15’te ekrana geldi ve İtalyan Milli Takımı’nın maçıyla aynı saatlere denk gelmesine rağmen aldığı reytingle ikinci sıraya yerleşti.