Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Herkese böyle rahatlık lazım! Merve Boluğur, kimseyi iplemiyor!

Herkese böyle rahatlık lazım! Merve Boluğur, kimseyi iplemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, uzun zamandır ekranlarda yok ama sosyal medya sayesinde gündemden hiç düşmüyor! Boluğur, rahat halleri, kimseyi umursamayan tavırlarıyla sosyal medyada da dikkat çekmekte. Oyuncu uzun süredir dizilerde yer almıyor ancak konuşulmaya devam ediyor.

İlk olarak 2006 yılında ‘Keloğlan Karaprens’e Karşı’ isimli sinema filminde oynayan Merve Boluğur, sonrasında Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Kül ve Ateş, Küçük Sırlar, Kuzey ve Güney, Muhteşem Yüzyıl dizilerinin ardından en son İçimdeki Fırtına isimli dizide oynamıştı.

Yaz aylarında Alaçatı’da yeni sevgilisi Burak Dayı ile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan ve magazin gündemine gelen Boluğur, sosyal medyadan kendi gündemini oluşturmaya devam ediyor.

Oyuncu, hemen her gün bir fotoğraf paylaşarak ne kadar mutlu olduğunu anlatmaya çalışıyor. Yaptığı cesur paylaşımlarla takipçilerinin de ilgiyle izlediği Merve Boluğur, kimseye aldırmadan hayatını yaşıyor.

Bir dönem Murat Dalkılıç ile evli olan Merve Boluğur, şimdilerde sevgilisinden de ayrıldığı haberleriyle gündeme geldi.

Paylaşımlarıyla dikkat çeken Merve Boluğur, son olarak derin dekolteli bir bluz ve şortuyla verdiği pozuyla ve çok mutlu olduğununu vurgulayan sözleriyle dikkat çekti…

Hayat ne güzel????

Herkese böyle rahatlık lazım! Merve Boluğur, kimseyi iplemiyor! 7