Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerine kardeş geliyor; Deniz Çakır’ın ismi gündemde!

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerine kardeş geliyor; Deniz Çakır’ın ismi gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, birçok hayranına göre haksız bir şekilde gönderildiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra kısa süre Vurgun dizisinde yer almıştı. Bir süredir dizilerde görünmeyen oyuncu hakkında yeni proje müjdesi geldi.

Şahmeran isimli dizide yer alacağı iddia edilen oyuncunun, yapımın açıklanan başrol kadrosunda olmadığı görüldü… Ancak Deniz Çakır, önceki gün yaptığı röportajda bir dizi projesi olduğundan bahsetti.

Deniz Çakır, röportajda aynen şu bilgileri verdi: “Yeni projem var, ona hazırlanıyoruz. Tiyatro sahne yapamıyoruz. Sahneyi uzaktan yapmaya çalışıyoruz. Radyo tiyatroları yapıyoruz. Sahne bu sene öyle maalesef, ama dizi başlayacak, çok az kaldı.”

Deniz Çakır’ın bahsettiği dizinin Şahmeran olmadığı, yeni bir projede yer alacağı ise Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisi ile ortaya çıktı.

Deniz Çakır, yeni sezonda Faruk Turgut’un sahibi olduğu Gold Film’in hazırlıklarını sürdürdüğü dizi projesi ile görüşme halinde. Gold Film, Erkenci Kuş ve son olarak da Bay Yanlış dizisiyle dikkat çekmişti. Şirketin yeni yıl için planladığı dizi için titiz bir hazırlık süreci yaşanıyor. Dizinin nasıl bir yapım olacağı konusunda ise net bilgiler yok.

Deniz Çakır ile henüz anlaşma yapılıp yapılmadığı net değil. Ancak Deniz Çakır, röportajında diziden bahsederek ilk mesajı verdi. 2021 yılında yayınlanması planlanan dizinin senaryosunu Sırma Yanık yazıyor…