Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinden ayrılan Görkem Sevindik, yeni dizi projesini buldu!

Ramo dizisinden ayrılan Görkem Sevindik, yeni dizi projesini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında ikinci sezonuyla Cuma akşamları ekrana gelen Ramo dizisi, ilk başladığında kadroda Boz karakteri ile Görkem Sevindik de bulunuyordu.

Söz dizisinde Keşanlı Mücahit olarak geniş kitleler tarafından tanınan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Görkem Sevindik, nedeni tam olarak bilinmeyen bir şekilde Ramo dizisinin ikinci sezonunda yer almadı. Aslında Boz, yapımın en önemli karakterlerinden birisiydi…

Görkem Sevindik’i Ramo’da göremediğine üzülen hayranları, yeni dizi projesi ile mutlu olacak…Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberinde ünlü oyuncunun yeni dizi projesiyle ilgili detaylar paylaşıldı.

Kırmızı Kamyon isimli yeni bir dizinin hazırlıkları başladı. Suavi Doğan’ın ortağı olduğu 10. Ev isimli şirket tarafından yapımcılığı üstlenilen yeni dizi, Show TV’de yayınlanacak.

Aksiyon – drama türündeki bir dizi olduğu için Görkem Sevindik, aslında Söz dizisindekine benzer bir türde izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 2021 yılının Mart ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

İtfaiyecilerin etkileyici ve sıra dışı hayatlarının işleneceği dizi için oyuncu arayışlarının da devam ettiği ortaya çıktı.

Osman Kaya’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesini Meriç Demiray yazıyor, ayrıca ekibin de Aralık ayının ortalarında sete çıkması bekleniyor.