Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’a erken veda edebiliriz! Böyle giderse uçamayacak!

Erkenci Kuş’a erken veda edebiliriz! Böyle giderse uçamayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları Erkenci Kuş, son bölümde reytingi düşürdü.

Geçtiğimiz haftalarda günü değiştirilen dizinin reyting kaybını sadece gün değişimine bağlamak pek mümkün görünmüyor.

Çünkü kemik bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, Cumartesi akşamına alındığı ilk hafta, reytinglerde bir parça kayıp olsa da yerini korumuştu.

Salı performansında 9’lu reytinglere kadar yükselen dizi, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle tüm kişilerde 6.2 reyting ve AB grubunda da 5.4 reyting ile en çok izlenen yapım oldu.

Erkenci Kuş'a erken veda edebiliriz! Böyle giderse uçamayacak! 7

Birinciliğini korudu ama reytingi 5-6 bandına geriledi. Yani karşısına güçlü bir yapım geldiğinde bu reytingle mücadele etmesi zor.

Ciddi bir izleyici kaybettiği anlaşılan dizinin en çok AB grubundaki izleyicisi eksilmiş görünüyor.

Nedenler ve sonuçlar değişken olabilir ancak izleyicinin sosyal medyadan attığı bir çığlık var.

Uzun süredir konunun hep yan karakterler etrafında dönmesinden hayli rahatsızdı izleyiciler. Zebercet, Ceycey ve diğer yan karakterlerin hikayelerinin uzun tutulması, diziye ilgi kaybettirdi görüşünde dizinin müdavimleri.

Sanem ve Can sahnelerini daha çok görmek istediklerini söyleyip duruyorlar. Diğer sahnelerde sıkılıp kanal değiştirdiklerini anlatıyorlar.

Bu ifadeler, eleştiriler, tepkiler ne kadar dikkate alınır bilinmez ama izleyici kendi açısından neden rahatsız olduğunu anlatıyor zaten!

Geçtiğimiz sezon Dolunay dizisi de yaz döneminde çok sevildi izlendi, sezondaki dizilerle mücadele edemedi, sürekli kaçma kovalama halindeki hikayesi, sakız gibi uzayan konular ve yan karakterlerin fazlaca konudan uzak hikayeleri derken reytingleri düşünce sezon ortasını bile bulamadan final yapmıştı.

Bakın sosyal medyada Erkenci Kuş için neler söylüyorlar: