Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’ta öyle bir karar verildi ki dizinin resmen kaderi çizildi!

Erkenci Kuş’ta öyle bir karar verildi ki dizinin resmen kaderi çizildi!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş dizisinde bi silkinin, kendinize gelin lütfen!

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranında 1. yaşını kutlayan Erkenci Kuş dizisinin şu ana kadar 45 bölümü yayınlandı.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın uyumu mükemmel, izleyiciden de çok iyi karşılık buldular. Ancak senaryo konusu diziyi fena şekilde aşağıya çekti.

Hep aynı sahneleri izlediğini düşünen, dizinin hiç ilerlemediğine inanan büyük bir kitle var. Ve bu büyük kitle Erkenci Kuş dizisinden bir süredir kopmakta… Yapımcılar bu durumu çok geç gördü. Dizinin bu şekilde Sanem ve Can’ın kavuşamama hikayesi olarak ilgi görmeye devam edeceği yanlışına düştüler. Ancak bu doğru bir yaklaşım değildi. Son bölümlerde yaşanan ciddi reyting kayıpları da herkesi paniğe sürükledi.

İzleyici gözünde sanki Erkenci Kuş’u bitirelim de gitsin havası olduğu görüşü hakim. Zira diziye müdahale etme konusunda geç kaldılar.

Bugün gelen bir haber o müdahalenin yapıldığını gösteriyor.Ama bu müdahale doğru mu oldu işte orası 1 ay sonra net şekilde kendini gösterir.

17. bölümden itibaren dizinin senaristliğini Aslı Zengin yapıyordu. 39. bölüm itibariyle de görevini Ayşe Kutlu’ya devretmişti. Ancak Kutlu reytinglere bakıldığı zaman beklentileri karşılayamadı. Ancak kimi izleyiciler Kutlu’nun yazdığı bölümleri çok sevdiklerini belirten yorumlar yapmakta. 47. bölüm itibariyle senaryo ekibi değişecek. Ayşe Üner Kutlu bu durumu twitter hesabından açıkladı.

Erkenci Kuş'ta öyle bir karar verildi ki dizinin resmen kaderi çizildi! 7

Erkenci Kuş dizisini artık Fethi Kantarcı ve Saygın Delibaş’ın yazacağını öğrenildi.

Dizinin izleyicileri ise “Bir dizi daha ne kadar mahvedilebilir, kaç senarist değiştirilebilir ki” diyerek duruma tepki gösterdi. Bazı hayranlar Üner’in diziyi yazmaya devam etmesi gerektiği görüşünü sosyal medyada paylaştı.

Erkenci Kuş, bu senaryo ekibi değişikliği konusunda doğru karar mı verdi, bunu 4-5 bölüm sonra anlayabileceğiz. Zira dizi hata yapmış ise bedeli final olabilir.

Keşke Sanem ve Can’ı yaz ekranına geçmeden önce evlendirip, büyük bir aile hikayesi şekline çevirselerdi.

Senaryo grubundaki bu değişiklik dizinin kaderini belirleyecek.