Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’u sırf o karakteri görmek için izleyenler bile var!

Erkenci Kuş’u sırf o karakteri görmek için izleyenler bile var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin iki başrol oyuncusu Demet Özdemir ve Can Yaman, diziyle birlikte çok konuşuluyor.

Ancak dizide Sanem ve Can karakterlerini oynayan iki oyuncunun yanı sıra bir başka isim daha var ki izleyenleri hem güldürüyor, hem de performansıyla övgü topluyor.

Sanem’e çocukluğundan beri aşık olan mahalleden arkadaşı Zebercet’in halleri, Erkenci Kuş’u izleyenleri çok güldürüyor.

Dizinin 6. bölümünde Osman ile Sanem’i çok yakın gören Zebercet, Sanem’in elindeki nişan yüzüğünü görünce de şok geçirdi.

Erkenci Kuş'u sırf o karakteri görmek için izleyenler bile var! 8

Yaşadığı bu şok üzerine kendini içkiye veren Zebercet, ailesiyle birlikte istemeye gittiği Sanem’in, Osman ile nişanlanmasına kahroldu.

Elinde içki kadehi, Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun’un birlikte söylediği Yorgun Yıllarım şarkısı eşliğinde içini döken Zebercet’i kimse sakinleştiremedi.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Sanem’e zil zurna sarhoş olan Zebercet’in bu halleri, ekran başındakileri çok eğlendirdi. Sosyal medyada bu sahnelere yorum yapan izleyiciler, kahkahalarını tutamadıklarını belirterek Zebercet’in olduğu sahneleri heyecanla beklediklerini belirtiyorlar.

Erkenci Kuş'u sırf o karakteri görmek için izleyenler bile var! 8

Bu arada pek çok izleyicinin videoya yaptıkları yorumlarda, bu sahnenin kamera arkasını görmeyi çok istediklerini de ifade ediyorlar.

Dizide Zebercet karakterini Cihan Ercan oynuyor.

İşte izleyiciyi çok güldüren o anlar: