Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ersin Korkut, Beyazıt Öztürk’e Survivor’dan laf attı!

Ersin Korkut, Beyazıt Öztürk’e Survivor’dan laf attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Survivor 2020 yarışması Pazar akşamı yayınlanan ilk bölümü ile başladı. Acun Ilıcalı yine güçlü bir yarışmacı grubu oluşturdu. Ünlüler takımınde yer alan Ersin Korkut ise şimdiden Survivor 2020’ye damgasını vurmaya başladı. Korkut, hem eğlenceli sözleri ve hareketlerinin yanı sıra kendisinden beklenmeyecek derecede mücadelesi ile dikkat çekti.

Sosyal medyada da gündem olan Ersin Korkut için, “Bu performansı beklemiyordum. Bir sürü sporcudan iyi koşuyor ve atışları daha iyi” diyerek şaşırdıklarını ifade eden çok izleyici oldu.

Ersin Korkut, “Çok sıcak bir ekibimiz var, çok eğlenceli.O yüzden ben bu yarışmaya da bayağı iyi hazırlandığımı düşünüyorum” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Acun Ilıcalı, “Yapamaz, edemez diyenler okudum onlar için ne söyleyeceksin” diye hatırlatınca da Ersin Korkut, Beyazıt Öztürk’e laf attı.

Korkut, “Büyük ihtimal Beyazıt Öztürk öyle bir şey söyledi. Beyaz bi buraya gelsin bir tane parkuru geçemez bence. Öyle düşünüyorum” diyerek ünlü şovmene laf attı.