Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşi Hekimoğlu’nda rol alıyor, İsmail Ege Şaşmaz hala bekliyor!

Kardeşi Hekimoğlu’nda rol alıyor, İsmail Ege Şaşmaz hala bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 25 Haziran 1993 doğumlu olan İsmail Ege Şaşmaz, Güneşi Beklerken isimli dizideki Barış Erdoğan karakteri ile hem akıllara hem de gönüllere girmeyi başarmıştı. Oyuncu daha sonra Günebakan, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi ve Mehmetçik Kutül Amare dizilerinde rol aldı.

1 yıldan fazla süredir ekranlarda yer almayan İsmail Ege Şaşmaz, doğru proje olmadan da dönmek istemiyor. Oyuncu, menajeri ile birlikte yemek yedi ve sonrasında yaptığı açıklamada kendisi için doğru projeyi beklediğini söyledi.

İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi Aytaç Şaşmaz ise ağabeyinden daha şanslı… 2017 yılında Kötü Çocuk isimli film ile birlikte oyunculuğa başlayan Aytaç Şaşmaz, sonrasında Söz dizisinde rol aldı ve Feyzullah (Çaylak) karakteri ile de çok beğenildi.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde de rol alan oyuncu, şimdilerde Kanal D ekranında çok sevilen Hekimoğlu dizisinde boy gösteriyor. Söz gibi iddialı bir yapımdan sonra Hekimoğlu’nda Emre Acar olarak rol alması Aytaç Şaşmaz adına önemli bir başarı olarak kariyerine yazıldı.

Kardeşi Hekimoğlu'nda rol alıyor, İsmail Ege Şaşmaz hala bekliyor! 7