Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin dizisinde o sahne rüya çıkarsa herkes isyan edecek!

Güvercin dizisinde o sahne rüya çıkarsa herkes isyan edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Güvercin dizisinde aşk kokulu bir fragman geldi. Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’yı başrolde buluşturan dizinin 11.bölümü 23 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak. Güvercin’in yeni bölüm fragmanında Zülüf ve Kenan’ın aşk sahneleri herkesi mutlu etti.

Bestemsu Özdemir’in canlandırdığı İpek karakteri geçtiğimiz hafta diziye katılmıştı.İpek ve Kenan’ın geçmişteki aşk hikayesinin Zülüf ve Kenan’ı birbirinden uzaklaştırmaması, hatta birbirine daha çok yaklaştırması izleyicilerin hoşuna gitti.

Güvercin dizisinin 11.bölüm fragmanda da bu yakınlaşmanın sonucu olarak Zülüf ve Kenan’ın aşk dolu hallerini görebilirsiniz. İzleyiciler “İnşallah bu sahneler rüya değildir, yoksa isyan ederiz” yorumlarını sosyal medyada görebilirsiniz.İki karakterin aşıyla mutlu olan izleyicilerin kafasını kurcalayan bir sorun var.

Kenan’ın geçmişinde kötülükler yaptığı ile ilgili verilen mesajlar nereye bağlanacak Güvercin hayranları da bunu merak ediyor.Şu ana kadar çok iyi bir şekilde resmedilen Kenan’ın kötü yanlarının ne olduğu, geçmişinde neler yaşadığı çok merak ediliyor. Bakalım senaristler bunca güzel aşk sahneleri yazdıktan, Kenan’ı bu kadar iyi bir adam olarak izleyiciye ezberlettikten sonra nasıl bir kötülük çıkartacak, merakla bekleniyor.

İşte Güvercin dizisinin aşk dolu 11. bölüm fragmanı: