Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler zayıfladı; 6 hafta sonunda verdiği kilo ortaya çıktı!

Eser Yenenler zayıfladı; 6 hafta sonunda verdiği kilo ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eser Yenenler, eşi Berfu hanımın desteği ile zayıflamak için büyük çaba sarf ediyor. Bu çabalarını da video yaparak her hafta youtube ortamında hayranlarına sunan Eser Yenenler, zayıflamayı sürdürüyor.

Eser Yenenler, 6. hafta sonunda geldiği noktayı özetleyen bir videoyu daha paylaştı. “Ailenizin şişmanı zayıflıyor. 6. hafta bölümüyle sizinle” notuyla videosunu yayınlayan Eser Yenenler, büyük bir irade sergiliyor.

Bu durumu “İrade savaşları devam ediyor” diye anlatan ünlü oyuncu, dostu Oğuzhan Koç ile buluşmasından görüntüler de yayınladı. Oğuzhan Koç, ziyarete eli boş gitmedi. Cheesecake alan Oğuzhan Koç, böylelikle arkadaşının iradesini de sınadı.

Eser Yenenler “Oğuzhan ziyaretimize geldi ama eli boş gelmemiş tabii ki. Çok yemek istediğim ama yiyemediğim cheesecake ile gelmiş. Genel olarak gün boyunca neler yediğimden bahsettim. Tek başıma ilk kez koşuya çıktım. Zorlu bir haftayı hakkıyla geride bıraktık” diye konuştu.

Peki 6 hafta sonunda Eser Yenenler ne kadar zayıfladı? Videonun sonunda 123.6 kilo olduğu ortaya çıkan Eser Yenenler, kilo vermeye karar verdiğinde 137.9 kilo idi. Böylelikle 6 hafta sonunda ünlü oyuncunun 14.3 kilo verdiği de ortaya çıktı.