Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tutkunlarını yeniden ekran başına toplayacak karar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tutkunlarını yeniden ekran başına toplayacak karar!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranının başarılı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlandığı 6 sezonun ardından ilginç bir süreç yaşamış, yedinci sezon için herkes heyecanla beklerken sette çalışmalar da başladığı halde, proje bir anda bitirilmişti.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden bitti?” diye sorulduğunda yanıtını başrol oyuncusu Oktay Kaynarca bile bilmiyordu. Başarılı oyuncu dizinin bitirilmesiyle ilgili şaşkınlığını ve sitemini bir röportajında şu şekilde dile getirmişti;

“Bütün oyuncu arkadaşlarım ve kamera arkasında çalışan arkadaşlarım gibi biz de şaşkınlık içerisindeyiz. Bunu iyi yönetmeye çalışıyoruz. Bu krizin içerisinden doğru çıkmaya çalışıyoruz. Yine yaptığımız işlerin en iyisinden birisini yapıp, seyircimizin karşısına çıkarma çabamız var. Hepsi bu.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tutkunlarını yeniden ekran başına toplayacak karar! 7

Dizinin 7. sezon başında bitirilmesinin nedeninin daha sonra “yaşanan kriz şartları” olduğu öğrenilmişti. Tam da dizinin hayranlarının umudunu yitirdiği bir dönemde BVB Yapım’ın sahibi Bahadır Özdener’in BluTV ile dizinin yeni versiyonu için anlaştığı haberleri ortaya çıkmıştı. Bu haberlerin heyecanı ile yeni diziyi merakla bekleyenler sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturarak sevinç dolu yorumlar yapsa da bu hareketlenmenin de altı doldurulamadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili devam kararı bir türlü alınamamış olsa da hayranlarını ve meraklılarını sevindirecek haber A2tv’den geldi. Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran efsane dizi, 5 Nisan Salı gününden itibaren tekrar bölümleriyle hafta içi her gün saat 19.45’te a2 ekranlarında olacak.