Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Pelin Akil’in kaderi, Naz Elmas gibi olmadı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Pelin Akil’in kaderi, Naz Elmas gibi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6.sezonu yine ilgi görmeye devam ediyor. Reytingleri ile çok iyi sonuçlar alsa da sezonun en iyi dizisi Masumlar Apartmanı’ndan birinciliği alamayan EDHO, yine de süper bir sezon geçirmekte…

İstikrarlı bir performans ile yıllardır ekranda olan diziye bu sezon katılanlardan birisi de Bahar karakteri ile Pelin Akil oldu. Ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra dizilere dönüş yaptı ve EDHO’ya katılması da önemli ve cesur bir tercih idi… Zira diziye katılan her oyuncuya izleyiciler o kadar da sıcak bakmıyordu…

Hatırlanacağı üzere önceki sezon yeni isimlerden birisi Naz Elmas olmuştu ama dizi hayranları Sevda Meftun karakterini çok eleştirmiş ve diziden gidişine de zemin hazırlamıştı. Pelin Akil ise EDHO hayranlarının bağrına bastığı isimler arasına kısa sürede katıldı.

Geçen sezon Hızır ve Sevda arasında yaşanamayan aşkın izleri bu sezon Bahar ile Hızır arasında gerçekleşebilir. Bahar karakterinin aşkına sahip çıkma tavrı ve cesareti de 177.yeni bölümde daha da çok öne çıkacak. Oktay Kaynarca’nın Hızır Çakırbeyli karakteri ile fenomenleştiği dizide Pelin Akil ile enerjilerinin tuttuğu da görülüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İşte 22 Aralık akşamı yayınlanacak 177. bölümden dikkat çeken fragman: