Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden gönderilmek Deniz Çakır’ın suçu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden gönderilmek Deniz Çakır’ın suçu!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi

atv ekranlarında 3 sezon başarılı bir yolculuk yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 4. sezonu öncesinde iki flaş ayrılık haberi gelmişti.

Olgun Şimşek’in neden ayrıldığı konusunda netlik bulunmaz iken Çakır’ın diziden gönderilmesi durumunda her şey net… Özel hayatı nedeniyle Çakır diziden gönderildi.

Dikkat çekilir ise bu süreçte ne oyuncunun dizideki rol arkadaşları, ne de meslektaşları bu duruma pek de yüksek bir tondan tepki göstermedi.

Adeta Deniz Çakır, tek suçlu olarak ortada bırakıldı.

Birçok hayranı Çakır’ı bu konuda savunmaya çalışsa da meslektaşlarından beklediği desteği bulamayan oyuncunun hayal kırıklığı da sosyal medyadan dizideki arkadaşlarını silmesiyle ortaya döküldü.

Aralarından su sızmayan diğer başrol oyuncusu Oktay Kaynarca bile bu duruma herhangi bir tepki vermedi.

Tabii bu tepkisizlik de Çakır’ın gönderilmekte haklı olduğu yargısını daha da güçlendirdi.

Hayranları her ne kadar oyuncuyu sosyal medyada savunsa da hem meslektaşları hem de televizyon yazarları Çakır’ın bu durumun baş sorumlusu olduğu görüşünde…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden gönderilmek Deniz Çakır'ın suçu! 7

Sabah gazetesi tv eleştirmeni Yüksel Aytuğ da bu noktada yabancı starların bile rolleri sırasında özel hayatlarına dikkat çektiği detayını paylaştı ve Deniz Çakır’ın hatalı olduğunu şu sözlerle ifade etti.

“Dizideki performansını son derece başarılı bulduğum oyuncu Çakır, özel hayatının gereğinden fazla medya konusu olması nedeniyle ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin kadrosundan çıkartıldı. Keşke ayağı azıcık frenin üstünde kalsaydı. Kendine de biz ‘Eşkıya’ tutkunlarına da yazık etti…”