Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bebek geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bebek geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Alparslan Çakırbeyli karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre Yıldırımer, baba oldu… Geçtiğimiz gün atv’nin tanıtım buluşmasında konuşan ve her an eşinin doğum yapabileceği mesajını veren Yunus Emre Yıldırımer, sonunda oğluna kavuştu…

Dizinin Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca ise Doğu bebeğin doğumunu müjdeleyen paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bebek geldi” dedirten paylaşım, büyük ilgi gördü.

Kendisi gibi oyuncu olan Melissa Yıldırımer ile evli olan Yunus Emre Yıldırımer, baba olmayı çok arzu ettiğini önceki röportajlarında söylemişti. Oktay Kaynarca’nın “Çocuk yapın, benim gibi geç kalıp pişman olmayın” telkinini dinleyen genç oyuncu, oğlunun doğumuyla büyük sevinç yaşadı.

Yıldırmer, instagram hesabından “Doğu’muz çok şükür sağlıkla geldi. Arayan, soran, desteğini esirgemeyen burda olmasa da yanımızda hissettiğimiz tüm dostlara teşekkürler” diyerek aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bebek geldi! 8

Oktay Kaynarca ise Doğu bebeği kollarına aldı ve şu mesajı ile doğumunu müjdeledi: “Doğu bebek hoş geldin sefalar sağlıklar mutluluklar getirdin.. Ananla babanla güzel günlerde büyü koçum.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bebek geldi! 9