Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine üç yeni isim geliyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine üç yeni isim geliyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranda 5 sezonu geride bırakan ve 6. sezonuyla yoluna devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transferler devam ediyor. Salı akşamları atv’de ekrana gelen dizinin yeni sezonunda sürpriz karakterler hikayeye dahil olmaya devam ediyor. Son olarak 3 ismin daha diziye katıldığı öğrenildi.

Oktay Kaynarca’nın Hızır karakteriyle başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonunda heyecanlı gelişmeler yaşanırken, bu hafta 171. bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni transferleri arasında, son olarak Savaşçı dizisinde Simon rolünü oynayan Soner Türker dikkat çekti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine üç yeni isim geliyor 7
Soner Türker

Türker, ekranda genellikle ‘kötü adam’ rollerinde yer alıyor ve başarılı oyunculuğuyla da herkesin takdir ettiği bir isim. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre diziye Türker ile birlikte iki isim daha dahil oldu.

Yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı diziye ayrıca Ahmet Erkut ve Uğur Keleş de katıldı. Oyuncuların kimleri oynayacakları da belirtilmekte.

Soner Türker ‘Selman Korkmaz’ karakterine hayat verirken, Ahmet Erkut ‘Dayı Korkmaz’ ve Uğur Keleş de ‘Derman Korkmaz’ karakterini oynayacak.

Bu hafta heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek olan dizide Emir Benderlioğlu’nun canlandırdığı Behzat karakterinin vurulması ve canı ile mücadele etmesi dikkatlerinizi çekecek. 171. bölümde Behzat’ı harcayacaklar mı, yoksa yaşatacaklar mı? İşte bu sorunun yanıtını bulacaksınız.