Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz döndü, Ramo’nun ayağına fena bastı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz döndü, Ramo’nun ayağına fena bastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 3. bölümü ile 28 Ocak Salı akşamı izleyicilerle buluşan Ramo dizisi, geçtiğimiz hafta total grubunda birinci sırada yer almıştı. Bunun en önemli sebebi de aynı izleyici kitlesine hitap eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yokluğu idi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1 aydan uzun bir süre sonra 154. bölümü ile dün akşam yeniden ekrana döndü. Ramo dizisi ise çok heyecanlı bir bölüm ile hayranlarının karşısına çıktı. İki dizinin izleyici kitlesini paylaşamaması da Kadın dizisine yaradı.

Total grubunun birinciliğini Kadın dizisi elde ederken, geçen haftanın birincisi Ramo ise 3.sıradaki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından 4. sıraya geriledi. Hekimoğlu dizisi ise bu grupta 7. sırada kendisine yer buldu.

AB grubunda ise Fox Haber’in birinciliğinin ardından Hekimoğlu dizisi geliyor ki, bu grupta Kanal D’nin doktor dizisinin bir hayli güçlü olduğunu geçtiğimiz haftalarda da görmüştük. Kadın dizisi AB grubunun 3. sırasında. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.olurken, Ramo ise 5. sırada bulunuyor.

ABC1 grubunda da tablo benzer. Fox Haber birinci, Kadın ikinci sırada. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 3. olduğu listede Hekimoğlu 4. ve Ramo dizisi de 4. sırada bulunuyor.

blank

Bu sonuçlar da gösteriyor ki Kadın dizisi final yaptıktan sonra, yani önümüzdeki haftanın ardından reytinglerde çok ciddi bir şekillenme yaşanacak. Kadın izleyicileri hangi diziyi tercih edecek bu önemli bir konu olacak. Zira salı akşamlarının birincisini de bu seçimler belirleyeceğe benziyor.

Ramo dizisi ise EDHO karşısında iyi bir sınav verdi. 5 sezondur atv’de yayınlanan EDHO’yu ilk karşılaşmada geçememiş olabilir ama Ramo’nun önümüzdeki dönemde reyting yükseltmesi hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.