Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz önce sevindirdi sonra üzdü!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz önce sevindirdi sonra üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeniden sete çıktığı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı.Oktay Kaynarca,Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Burak Sergen, Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin başrolünde olduğu dizinin setinde çalışmaların alınan yoğun sağlık önlemleri çerçevesinde yeniden başladığına şahit olmuştuk.

Dizinin hayranları da yeni bölümlerin yayınlanacağını düşünerek bu duruma sevinmiş ve sette oyunculara ve ekibe son derece dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunmuş, kimseye koronavirüs nedeniyle bir şey olmaması temennilerini iletmişti. Ancak dizinin hayranları bu hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı izleyemeyecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz önce sevindirdi sonra üzdü! 8

7 Nisan 2020 Salı günü Berat Kandili. Atv’nin özel yayını nedeniyle Kandil akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanmayacak. En son 162. bölümü izleyicilerle buluşan yapımın Nisan’ın 14’ünde yeniden hayranları ile yeni bölümle buluşması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz önce sevindirdi sonra üzdü! 9

Dizinin setinde alınan önlemler nedeniyle 65 yaşın üzerinde olan Sabina Toziya ve Turgay Tanülkü’ye sahne yazılmıyor. Dizide; Onur Tan, Zübeyir Şaşmaz ve Baran Özçaylan olmak üzere 3 yönetmenin ayrı ayrı 40’ar kişilik ekipler halinde çalıştığı açıklandı. İnsan hayatının ön planda tutulduğu bir set ortamı yaratıldığı belirtilirken, araçların da sık sık dezenfekte edildiği bilgisi atv tarafından duyuruldu.