Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingde eski günleri arıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingde eski günleri arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 164. bölümü 14 Nisan Salı akşamı izleiycilerin karşısına çıktı. Yeni bölümde Hurşit’in ölmesi izleyicileri bir hayli rahatsız etmişti.

Dizinin reytinglerine bakıldığında ise eskisi gibi birincilik kürsüsünde oturamadığını hemen görebiliyoruz. EDHO, en güçlü olduğu total grubunda Survivor’ın ardından ikinci sırada yer alabildi. AB ve ABC1 gruplarında ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ilk sırada yer aldı.
Survivor’ın ikincilik elde ettiği bu iki grupta, atv’nin dizisi ise ancak 3. sırada yer alabildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingde eski günleri arıyor! 8

Oysaki Salı akşamlarının favori yapımı uzun yıllar boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi olmuştu. Şimdilerde ise birincilikten uzak bir görüntü çiziyor. Koronavirüs ile ilgili gelişmeler Fox Ana Haberi öne çıkartırken, heyecanlı bir döneme giren Survivor’daki mücadele de izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingde eski günleri arıyor! 9

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimleri buluşturan dizinin 165. bölümü de 21 Nisan Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde Hızır’ın rakiplerinin büyük bir plan kurması ve Hızır’ın da sanki bu plan sonucunda kaybettiği gibi bir algının sunulması izleyicileri rahatsız etti. Tabii ki bir ters köşe gelebilir, 31 Nisan’ı beklemek gerekecek.