Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’da Bahar Şahin büyük psikolojik sorunlar yaşadı!

Zalim İstanbul’da Bahar Şahin büyük psikolojik sorunlar yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı Berker Güven’in youtube’daki programının konuğu oldu. Şahin, dizide içinden çıkamadığı birçok sahne olduğu itirafını yaptı. Programda Ozan Dolunay ve Sera Kutlubey de yer aldı.

Sergilediği performans ile Zalim İstanbul dizisinde Berker Güven ile birlikte en iyi çıkışa imza atan Bahar Şahin, Ceren karakterinin birbirinden farklı birçok haline hayat verdi.Tüm bu sahneler çekilirken oyuncunun bu durumda çok etkilendiği, psikolojisinin de bozulduğu ortaya çıktı. Bahar Şahin programda bu durumu açıklayan sözleriyle dikkatleri çekti.

Zalim İstanbul'da Bahar Şahin büyük psikolojik sorunlar yaşadı! 7

Bahar Şahin, “İlk bebeği görmeye gittiğimizde çok etkilendim. Bunu sette aşmak istemezdim ama bunu çektim. Bir sürü içinden çıkamadığın sahne var. Çünkü Ceren yelpazesi çok geniş bir karakter. Bütün sahnelerim diyebilirim. Nedim’e eziyet ettiğim sahneleri çektikten sonra 2 gün içinden çıkamıyordum” diyerek ne kadar çok etkilendiğini ifade etti.

Berker Güven ise “Vicdanen çıkamıyordun” diyerek Nedim – Ceren sahnelerine göndermede bulundu. Bahar Şahin en çok da bebeğini kaybettiğini düşündüğü zaman canlandırdığı sahne ile çok konuşulmuş ve oyunculuğu ile bu yılın en iyi kadın oyuncu ödülünü alması gerektiğine yönelik takipçileri tarafından sosyal medyada kampanya başlatılmıştı.

Oyuncuların hoş sohbetini videodan izleyebilirsiniz: