Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde önemli değişiklik!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde önemli değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 5. sezon finali 28 Nisan Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Geçtiğimiz hafta hazırlanan 165. bölüme eklenen sahneler ile sezon finali havası verilmişti. Önümüzdeki hafta Salı akşamı dizinin yayın saatinin 21.00 olduğunu hatırlatalım. Daha önce 20.00’da başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da değişiklik yapılarak sezon finalinin başlama saati 21.00 olarak belirlendi.

EDHO hayranlarının erken sezon finali yapılması nedeniyle rahatsızlığını sosyal medyadaki yorumlarda bulabilirsiniz. Koronavirüs nedeniyle yaşanan bu durum, izleyicileri rahatız etse de en mantıklı yöntemin bulunduğu da kesin.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sanem Çelik, Burak Sergen gibi oyuncuları buluşturan dizinin 5. sezon finali çok etkili sahnelerle geliyor.Dizinin senaristine teşekkür eden izleyiciler, 165.bölüm fragmanından çok mutlu oldu.

İlyas Çakırbeyli’nin yargı dağıttığını belirten EDHO hayranları, Feyyaz Meftun’un vurulmasından da memnun oldu. Bu durumda Burak Sergen’in diziye 5. sezon finali ile birlikte veda ettiğini de söyleyebiliriz.

İşte dizinin 165. bölüm 5. sezon finalinden ilk fragman: