Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni transferlerle imaj düzeltti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni transferlerle imaj düzeltti!

tarafından ker_def
atv ekranlarının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz sezon beklenen reytinglerin altında kalmıştı.

Ancak yine de ciddi bir izleyici kitlesine hitap eden eden dizi bir süredir Deniz Çakır’ın olaylı ayrılığı ile gündemde kalmıştı.

Olgun Şimşek de diziden ayrıldı ama bu konu büyük bir tantana yaratmadı. Neden ayrıldığı konusu da hala merak edilmekte.

Ancak dizinin 4. sezonu öncesinde imaj düzelten bir hamle geldi.

2 güçlü ve başarılı oyuncu kadroya dahil oldu.

Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda izleyicilerini karşısına çıkacak.

Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonuna dahil oldu. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 4. sezonunda, Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal, diziye damga vuracak iki önemli karakteri canlandıracak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni transferlerle imaj düzeltti! 7

Yeni sezona başlamadan önce başta başrol oyuncusu Deniz Çakır olmak üzere, Sanem Çelik ve Olgun Şimşek’le yollarını ayıran ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisine iki yeni isim katıldı.

Raci Şaşmaz’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonunda, Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal seyirci karşısına çıkacak.

Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 4. sezonunda, Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal, diziye damga vuracak iki önemli karakteri canlandıracak.