Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ölen ölene! Sıra Ekrem’e mi geldi?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ölen ölene! Sıra Ekrem’e mi geldi?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin çok sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 92. bölüm fragmanı, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı dizi bu ara çok fazla eleştiri alıyor.

Diziye giren Pudra Hakkı karakterinin Ceylan’ı kaçırmasına tepki gösteren izleyiciler, Pudra’nın Ekrem’i satmasına da pek anlam veremedi.

Pudra Hakkı’nın Ekrem’i satmasının , Ekrem’in sonunu getireceğini düşünen izleyiciler “Ekrem’in sonu geldi!”, “Bu haftada Ekrem ölür!”, “Bu hafta da sıra Ekrem’e gelmiş!” gibi yorumlar yapmalarına neden oldu.

Diğer bir yandan Ceylan’a bir şey olmasından korkan izleyiciler; “Pudra Şekeri Ceylan’a bir şey olursa fena olur!”, “Ceylan’dan uzak dur!” gibi yorumlar yaptılar.

Dizinin önceki sezonlardaki tadının kalmadığını düşünen izleyiciler bu durumdan çok rahatsız…

Dizinin önceki sezonlarda daha olaylı daha kaliteli olduğunu dile getiren izleyicilerin bir kısmı diziyi izlemeyi bıraktığını bile dile getirmiş.

“Çok sevdiğim bu diziyi izlemeyi bıraktım saçmaladılar çünkü!”, “Dizinin eski tadı kalmadı böyle olacaksa bitsin!”, “Ben artık izlemiyorum!” gibi yorumlar yapılan dizi uzun bir aradan sonra 2 hafta peş peşe yeni bölümüyle ekranlara gelecek…

Ekrem’in akıbetinin ne olacağını, Ceylan’ın Pudra’dan nasıl kurtulacağını yarın akşam ekranlara gelecek yeni bölümde izleyip göreceğiz.

Youtube’da trend videolar listesinde 12. sırada yer alan fragman, heyecanı adeta ikiye katladı.

İşte 92. bölüm fragmanı: