Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ani ayrılık çok üzücü oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ani ayrılık çok üzücü oldu!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde Rafet karakterini canlandıran Şener Savaş’ın ölüm sahnesinin çekimlerinde duygusal anlar yaşandığı ortaya çıktı. Dizide Tipi karakterini canlandıran usta oyuncu Savaş Özdemir hem dizide hem özel hayatında yakın dostu olan Savaş’ın canlandırdığı Rafet karakterini senaryo gereği iple boğması gerekti. 6 sezondur dizide yaklaşık 20 karakteri iple boğan ünlü oyuncu söz konusu yakın arkadaşı olunca bir hayli zorlandı. Gözleri dolan ünlü oyuncu Savaş Özdemir’i yine rol arkadaşı Şener Savaş teselli etti. Savaş, “Bu işin doğasında ayrılıklar da var. Rolünün gereğini yap” diyerek teselli etti.

Diziye veda eden Şener Savaş için instagram hesabından bir mesaj yayınlayan Savaş Özdemir, Şener Savaş’ın projeden ani ayrılışı sevenleri kadar ekip arkadaşlarını da üzdü. Sette disiplinli ve güler yüzüyle takdir edilen Şener Savaş ile özel hayatta da çok iyi dostluğumuz var. Mütevazi alçak gönüllü tarzıyla dostluğumuz bu projede daha çok pekişti” dedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ani ayrılık çok üzücü oldu! 8

Diziye veda eden Şener Savaş ise, “Bu işin doğasında ayrılıklar da var. Kazandığım dostluklar önemli. Dizi ekibine ve yapım ekibine senaryo ekibine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Ölüm sahnesi sırasında dökülen gözyaşının gerçek olup olmadığı sorulan oyuncu Savaş Özdemir, duygularını da şu sözlerle kelimelere döktü:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ani ayrılık çok üzücü oldu! 9

“Şener ekip içindeki uyumu, tecrübesi ve tevazusuyla dört dörtlük bir oyuncu ve partner oldu. Ayrılışı benim için de üzücü oldu ve sahne çekimlerinde zorlandık. Savaş, çekimlerde beni teselli ederek bu işin doğası bu dedi ve mesleki olgunluğuna hayran oldum.”