Ana sayfa Dizi İzle Masum 28 Aralık Pazartesi 281. bölümde Rashi’nin başına ne gelecek?

Masum 28 Aralık Pazartesi 281. bölümde Rashi’nin başına ne gelecek?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Masum, 28 Aralık Pazartesi günü 281.yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Rashi’nin başına ne geleceği yeni bölümün ana konusu olacak.

Masum’da bugün Gopi’nin söylediklerine inanmayan Rashi Anorak’ı destekler. Fakat anorak Gopi’yi kaçırır. Rashi Gopi’yi bulmak isterken başına ne gelecek? Rashi Gopi’nin Anorak’la ilgili söylediklerine inanmaz ve onun kovulmasını engeller. Anorak’ın eski karısıyla konuşan Gopi onun psikolojik sorunları olduğunu öğrenir. Gopi Rashi’ye Anorak’ın gerçek yüzünü göstermek ister.

Fakat Anorak ondan önce davranır ve Rashi’yi kendi yanına çeker. Gopi’nin bir anda ortadan kaybolması herkesi endişelendirir. Rashi ona inanmadığı için kendini suçlar. Rashi Gopi’yi kimin kaçırdığına dair bir ipucu bulur. Rashi Anorak’ı takip eder ve Gopi’ye ulaşır. Fakar Anorak demir bir sopayla Rashi’nin başına vurur. Modi ailesini nasıl bir sürpriz bekliyor?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel