Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı, Kimse Bilmez dizisine geçti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı, Kimse Bilmez dizisine geçti!

tarafından ker_def

atv’nin iki dizisi arasında oyuncu geçişi yaşandı; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ercan’ı Anıl Kır, artık Kimse Bilmez dizisinde izleyicilerle Pazar akşamı buluşacak.

Atv’nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı başarılı dizisi Kimse Bilmez’in oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oldu. Daha önce de Atv’de yayınlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ isimli dizide ‘Ercan’ karakterini canlandıran usta oyuncu Anıl Kır, Kimse Bilmez’de çok özel bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Anıl Kır, dizinin oyuncu kadrosuna 25’nci bölüm itibariyle dahil olacak.

Her bölümüyle seyircisini farklı bir hikayenin içerisine alan Kimse Bilmez, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Birbirinden sürükleyici aksiyon ve dram sahneleriyle adından söz ettiren dizinin oyuncu kadrosuna, daha önce ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde ‘Ercan’ karakteriyle 74 bölüm rol alan Anıl Kır dahil oldu.

Anıl Kır, ‘Kimse Bilmez’ dizisinde ‘Doktor Ahmet’ karakterine hayat verecek. Aynı zamanda Duygu’nun üniversiteden arkadaşı olan ‘Doktor Ahmet’, 25’nci bölüm itibariyle Pilot’un başını bir hayli ağrıtacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldı, Kimse Bilmez dizisine geçti! 7

SEÇKİN OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Ferdi Kurtuldu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın, Beran Özel, Sevtap Özaltun ve Fatma Karanfil gibi usta isimler yer alıyor.