Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın İlyas’ı Ozan Akbaba’nın hayranlık uyandıran yeteneği

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın İlyas’ı Ozan Akbaba’nın hayranlık uyandıran yeteneği

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, sektöre kısa filmleri yaparak başlayan ve büyük emekler veren bir isim… Sadece sahne önünde değil, sahne gerisinde de teknik açıdan önemli bilgilere sahip olan Ozan Akbaba, büyük emek vererek bu noktalara geldi.

Ozan Akbaba aynı zamanda çok yönlü bir isim. Sadece oyunculuk değil, marangozluk konusunda da usta olduğu biliniyordu. Ünlü oyuncu, yeteneğini hayranlarının beğenisine sundu..

Marangozluk tutkusunu profesyonel şekilde el işçiliğinde ürün üretmeye götüren Ozan Akbaba, bunun için de bir atölye kurdu.

Dizinin çekimlerinin olmadığı dönemde ahşap tezgahının başında vakit geçiren oyuncu, yakında başlayacak olan 6. sezon çekimleri için sette yoğun bir tempoya başlayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın İlyas'ı Ozan Akbaba'nın hayranlık uyandıran yeteneği 8

Pandemi döneminde ahşap konusunda kararını vererek atölyesini açan ünlü oyuncu, pandemi sürecinde çalıştı ve çeşitli ürünler üretti.

Masa, sehpa ve çeşitli ahşap ürünler tasarlayıp bunları alın teri ile üreten Ozan Akbaba, marangozluk konusunda şunları söyledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın İlyas'ı Ozan Akbaba'nın hayranlık uyandıran yeteneği 9

“10 yıl önce kütük ev tasarımı yapan bir mimarlık ofisinde çalışırken aldığım ahşap kokusu tutkuya dönüştü. Burada bir ahşap parçasına tasarlayıp üreterek yeniden hayat vermek çok keyifli. Tezgahın başındaki konsantrasyon beni zamandan ve mekandan uzaklaştırıyor, düşüncelerim sadeleşiyor.”