Ana sayfa Sosyal Medya ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın  ‘Meryem’i Deniz Çakır, dizide kayınvalidesini canlandıran Sabina Toziya’ya nasıl veda etti?

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın  ‘Meryem’i Deniz Çakır, dizide kayınvalidesini canlandıran Sabina Toziya’ya nasıl veda etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde ‘Hızır Çakırbeyli’nin karısı ‘Meryem Çakırbeyli’ karakteri ile baş rolde yer alıyordu. ‘Meryem Çakırbeyli’ karakteri ile büyük de beğeni toplayan oyuncu, 4. sezon öncesinde özel hayatı nedeniyle diziden ani bir şekilde ayrılmak zorunda kalmıştı.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın  ‘Meryem’i Deniz Çakır, dizide kayınvalidesini canlandıran Sabina Toziya’ya nasıl veda etti? 7

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde ‘Hayriye Anne’ karakterine hayat veren, usta oyuncu Sabina Toziya’nın vefatı ünlü oyuncuyu da derinden sarstı. Dizide rol aldığı süre boyunca usta oyuncu ile oldukça yakın sahneleri olan Çakır, instagram hesabından yaptığı bu paylaşımla üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi. ‘Nasıl bi sızı bu… kalbim,ruhum,elim,kolum bitti… bittim… Canım Sabina’m…Canım Sabina’m…Canım Sabina’m….’

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Deniz Çakır (@denizcakir)’in paylaştığı bir gönderi

Usta oyuncu ile karşılıklı dans ettiği bu videoyu da instagram hesabından paylaşan Deniz Çakır paylaşımına, ‘Canım benim… İyi ki kaldırmışız kadehleri… İyi ki atmışız göbekleri… Hayranım sana, işine olan aşkına, prensiplerine, dik duruşuna, tepeden tırnağa her şeyine… Canım Sabina’m’ yazdı. Ocak ayında beyin kanaması geçiren ve o tarihten bu yana tedavisi devam eden 75 yaşındaki oyuncunun Makedonya’da vefat ettiğini senarist Bahadır Özdener duyurdu.