Ana sayfa Kadın Haberleri Eslem Akar hayatının en büyük acısıyla Cuma günü yüzleşti

Eslem Akar hayatının en büyük acısıyla Cuma günü yüzleşti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Star TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Güvercin isimli dizide başrolde yer alan Eslem Akar’a hayat kötü yüzünü 21 Şubat Cuma günü gösterdi.

Akar, çok sevdiği ve 22 yıl dolu dolu birlikte zaman geçirdiği dedesini kaybetti. İlk kez bir yakınını kaybettiği için çakıldığını söyleyen oyuncu, duygularını instagram hesabından paylaştı.

Eslem Akar, dedesinin gidişinin ardından onu andı ve birlikte geçirdikleri güzel anlara gönderme yaptı. Takipçileri de “Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” mesajlarıyla oyuncunun acısını paylaşan yorumlarda bulundu.

Akar, sevdiklerinin her an elinden kayıp gideceği gerçeği ile de Cuma günü yüzleşmiş oldu. Ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı acı dolu paylaşım takipçilerinin de yüreklerine dokundu.

İşte o paylaşım: (editlemeden yayınlıyoruz)

Benim guzel dedem, ani gidisinin arkasindan ne soylesem ne yazsam buraya toplayamiyorum cumlelerimi, burda boyle her seyi paylasmayi da sevmem ama acimi paylasmam lazim, seni anlatmam lazim, anlatirsam hafifler gibi. Sen benim cocuklugumun kahramanisin, tek dedeyle buyudum dede olarak seni bildim digeri hic tanimadan gitti benden ama seninle dolu dolu 22 sene gecirdim, benim basima gelmezmis gibiydi bu gidisler bu zamana kadar sevdiklerimi hic kaybetmemistim cunku ama senin gidisinle cakildim ben, sevdiklerimin her an benden alinabilecegini fark ettim. Tek tesellim cok guzel bir gidis oldu senin ki Cuma vakti Allah’in evinde yumdun gozlerini benim guzel dedem.

Huysuz ve tatli adam hakkini helal et ve beni hep sev. Allah omur verdigi surece senin icin cok guzel seyler yapicam, yapmaya devam edicem, vasiyetlerini unutmadim, unutmiycam merak etme. Cumleler birbirine giriyor, yasamadan anlasilmazmis bu aci bilinmezmis. Senin balkonda isten gelmeni beklemelerimi, deniz kenarinda elbiselerimi islatmama kizmadan doya doya oynamama izin vermeni, kagittan ruzgar gulu yapip balkondan ucurmamizi, beni ve annemi guldurmelerini hayatimin sonuna kadar hatirliycam.

Beni sinirlendirmelerini, benimle didismeni, afra tafra yapmalarini coook ozliycem be dedem. Yazicak cok sey var ama iste.. Topragin bol olsun canim dedem, mekanin cennet olsun en guzel yerlerde olursun insallah, her gun kalbimizdesin. Unutma. Gorusene kadar hoscakal. 21.02

Eslem Akar hayatının en büyük acısıyla Cuma günü yüzleşti 7