Ana sayfa Kadın Haberleri Eslem Akar’a hayranlarından sitem var!

Eslem Akar’a hayranlarından sitem var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Eslem Akar, 2019-2020 sezonunda Güvercin isimli Star TV dizisinde Nefise karakterine hayat verdi. Dizinin final yapacağı dönemde koronavirüs pandemisi araya girmişti.Güvercin dizisinin akıbeti merak edilirken, Eslem Akar’ın yeni dizi anlaşması ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu bein Connect platformunda yayınlanacak olan Aile Şirketi isimli, 20 dakikalık sürelerle ekrana gelecek olan dizi için anlaşma yaptı. Oyuncunun hayranları da yeni rolünü merakla bekliyor. Koronavirüs nedeniyle bir süredir karantinada bulunan oyuncu, normalleşme adımları atmaya devam ediyor.

Eslem Akar, saçlarını elden geçirtmek için kuaföre gitti. Oyuncu, son halini de instagram hesabından “Saçları elden geçirdik” notuyla paylaştı. Eslem Akar’ın hayranları ise neden böyle bir değişiklik yaptığını sorup, biraz da sitem eden yorumlar bıraktı.

Sitem dolu mesajlar artınca Eslem Akar, “Saçlarım aynı, sadece kestirdim. Aynı şeyi çok yazmışsınız ama hiçbir değişiklik yok” diyerek konuyu tatlıya bağladı.

Eslem Akar'a hayranlarından sitem var! 7