Ana sayfa Foto Galeri Esra Erol geçmişte büyük zorluklar yaşamış bir isim!

Esra Erol geçmişte büyük zorluklar yaşamış bir isim!

tarafından ker_def

esra-erol

BAZI İNSANLARI RAHATSIZ ETTİM

– Televizyondan başka seçeneği de zorlamamışsın sanırım.
– Televizyon için doğduğumu düşünüyordum. Başka hiçbir meslek beni bu kadar tatmin edemez, edemiyor da. Başka işler de denedim ama hepsi ters tepti. En son BJK TV’den de olumsuz cevap aldım, pes etmek üzereydim. O sırada Flash TV’den aradılar. Allah oradan bir kapı açtı ve bu günlere kadar geldim. Ama bakıyorum da; benim ki şans sanırım…

– Sadece şans mı gerçekten?
– Şans ama şöyle; çok hedefe yöneliktim. Enerjimi hiç dağıtmadım. Tek istediğim şey program sunuculuğu yapmaktı. Ünlü olayım, şöhret olayım diye değil, sevdiğim için. O şans kapısı açıldı ama kapıdan girince koşa koşa gittim ben. “Daraldım, yoruldum, bunaldım, çok çalıştım” demedim. Yılmayacaksın, pes etmeyeceksin, yorulmayacaksın. Her seferinde “Ne kadar güzel yoruldum şükürler olsun” diyorum. İnsanlar sevmedikleri işlerde, mutsuz oluyorlar ve psikolojik olarak yoruluyorlar.

– Flash TV’de olduğun dönemde, büyük kanalların televizyon starı olacağın aklına gelir miydi?
– Hiç bunları düşünmüyordum. Programı yapıyordum, eğleniyordum, bitiyordu. Sonra inanılmaz dönüşler olmaya başladı. İnsanlar beni izlerken eğleniyorlar, birbirlerine söylüyorlardı. Bu reytinglere yansımaya başladı. Kariyerimi yürütmeye çalışırken, sektörde var olma savaşı içine girdim.

– En zor sektörlerden biri televizyon. Kıskananı, çekemeyeni, arkadan oyunları var… Hayal kırıklığına uğratan insan çok mu?
– Kendimi koruma biçimim, kendi dünyamı yaşıyor olmak. Bağlı olduğum değerlerden, bağlı olduğum insanlardan uzaklaşmamak. Kalabalığı severim ama kendi dünyamda da bir o kadar kalabalıktan uzak olurum. Bu anlamda kendimi korudum. Genç yaşta yeni bir ekran yüzü olduğum için rahatsızlık verdim bazı insanlara…