Ana sayfa Foto Galeri Esra Erol geçmişte büyük zorluklar yaşamış bir isim!

Esra Erol geçmişte büyük zorluklar yaşamış bir isim!

tarafından ker_def

esra-erol1

İNSANLARA SAHİP ÇIKMAK KİŞİYİ GÜÇLENDİRİR

– Nasıl dinlenirsin? Hafta sonların nasıl geçer?
– Hafta sonu mutlaka İdris Ali’yle bir programımız olur. Arkadaşlarımla buluşacaksam ya çocuklarla olur ya da eve çok yakın bir yerlerde olur. Biz evde olmayı tercih ediyoruz. Ali’yle en güzel hafta sonu aktivitemiz yemek yemek ya da evde film izlemek. Hayattaki en büyük lüksüm masaj yaptırmak. Akrabalar gelir gider… Bankada çalışan bir kadın gibiyim. Ama sosyal hayatım yok! Tamamen çocuğa ve aileme yönelik olur tüm programlar… En büyük aktivitem; çok yakın bir kız arkadaş grubum var, onlarla buluşmak.

– Medyadan değil sanırım…
– Hayır. Hiçbiri değil. Hamileliğimin son haftalarında ben yayındayken en yakın arkadaşlarım mobilyaları yerleştirdiler. Bebeğin eksiklerini tamamladılar, perdeleri astılar, odayı hazırladılar. Ben prensesler gibi uzaktan fotoğraf gören biriydim. Yayından çıkıp eve gittim, sabah doğuma gideceğim. Hepsi geldi, gece yarısına kadar benimle oturdular. Heyecanlı olduğumu düşünerek yaptılar bunu. Doğumda yanı başımdaydılar. Böyle geçiriyorum zamanı.

– Sadeleşmek insanı daha mutlu mu kılıyor?
– Kesinlikle. Ama ben zaten çok sade yaşayan biriyim. Soslu makarna yediğim günlerle bugünler arasındaki tek fark evimin metrekaresi büyüdü, etrafımda bana yardım eden insanların sayısı çoğaldı. Ama pazara gidilecekse yine ben gidiyorum, evin alışverişini ben yapıyorum. Şu röportaja gelene kadar 10 tane iş halettim. Çok planlı programlı yaşıyorum, her şeyim belli.

– Çok insanın hayatını değiştirdin mi?
– Değiştirdiğimi düşünüyorum. Benimle birlikte 70 kişi ekmek yiyor. Bu işe başladığım günden itibaren benimle yol arkadaşlığı yapan kimseyi yarı yolda bırakmadım. Koordinatörümü, editörümü, makyözümü, kuaförümü, santral görevlisini kimseyi yarı yolda bırakmadım, bana hainlik yapmadıkları sürece… Onlarla birlikte hareket ediyorum. A kanalından b kanalına giderken hepsini birden götürüyorum. Onlara bir söz verdim, onlar benimle birlikte kazanacaklar. Bir karar alırken beraberimdeki 70 kişiyi düşünerek alıyorum. 33 yaşında bir kadınım, 70 kişilik minicik bir fabrikam var.