Ana sayfa Güncel Haberler Esra Erol’da bugün 6 Mayıs Pazartesi kayıp Ceyda Şehnaz bulundu, hikayesi ibretlik idi!

Esra Erol’da bugün 6 Mayıs Pazartesi kayıp Ceyda Şehnaz bulundu, hikayesi ibretlik idi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Erol’da programı 6 Mayıs Pazartesi günü izleyicilerle atv ekranında buluştu. Programın bugünkü bölümünde 6 aydır kayıp olan 16 yaşındaki zihinsel engelli Ceyda Şehnaz bulundu ve canlı yayında ailesi ile kavuştu.

O kavuşma anlarında herkes bir hayli duygulandı. Şükran hanım kızının bulunmasının sevincini yaşadı. Ceyda Şehnaz, Cuma gecesi 20.00 sıralarında evine dönüş yaptı. Esra Erol, bu gelişmeleri canlı yayında anlattı.

Ceyda Şehnaz, canlı yayında annesinin fotoğraflarını görmesi üzerine kendi isteğiyle evine döndü. Ceyda’yı stüdyoya çağıran Esra Erol, genç kızının ailesi ile kavuşmasını ekrana getirdi. Anne Şükran hanım gözyaşlarını tutamadı. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Ceyda, 6 aydır arkadaşları ile birlikte olduğunu anlattı. Esra Erol’un sorularına yanıt veren Ceyda Şehnaz, “Esenyurt’ta arkadaşlarımla kalıyordum. Çağla diye bir arkadaşımdı. 17 yaşındaki Berivan isminde arkadaşım bana destek oldu” dedi.

Berivan diye bir arkadaşı ile birlikte parklarda kaldığını belirten Ceyda Şehnaz, yaşadıklarını Esra Erol’a anlattı. Fatih civarındaki parklarda yaşadığını ifade eden Ceyda Şehnaz, evde sıkıldığı için gittiğini anlattı.