Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanında Mesut saldırıya uğruyor!

Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanında Mesut saldırıya uğruyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 10 Mayıs Cuma günü 517. bölümü ekrana gelecek. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizi 13. sezonunun sonuna doğru ilerliyor. Yeni sezonda yine ekranda olması kesin olarak kabul edilen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler olacağı de merakla beklenmekte. Arka Sokaklar 517. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Detaylara bakılırsa Mesut, saldırıya uğruyor!

Ekip, ihbar aldıkları bir eve gider. Fakat herkes gördükleri karşısında şok olur. Evde buldukları işkence aletleri ve ceset bir seri katili işaret etmektedir. Engin ise kendini tehlikeli bir operasyonun içinde bulur.

Çoban ailesi için işler karışmıştır. Nazike arkasında bir mektup bırakarak evi terk eder. Mektubu bulan çocuklar her yerde Nazike’yi aramaya başlar.

Mesut ve Selin cephesinde ise işler yavaş yavaş düzelmektedir. Mesut, Selin’i dansa kaldırır. Selin öncesinde öfkeli olduğu Mesut’a karşı yumuşamaya başlamıştır. Mesut bu durumdan mutlu olsa da işler onun için yolunda gitmemeye kararlıdır. Canan’ın evine bir saldırı düzenlenir. Mesut’u köşeye sıkıştırırlar. Haberi alan ekip hemen yola çıkar. Fakat bu durumu öncesinde düşünen saldırganlar, ekibin Mesut’a ulaşmaması için farklı yollar dener. Köşeye sıkışan Mesut vurulur. Mesut kurtulacak mı?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de!

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)