Ana sayfa Sosyal Medya Esra Ruşan’dan oyunculuk serüveniyle ilgili dikkat çeken bir itiraf geldi!

Esra Ruşan’dan oyunculuk serüveniyle ilgili dikkat çeken bir itiraf geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Geçtiğimiz hafta final yapan TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisinde ‘Esra Şafak’ karakterini canlandıran oyuncu Esra Ruşan, 2007 yılından bu yana setlerde. Bugüne kadar pek çok projede yer alan  oyuncu, nasıl oyuncu olduğunu anlattı.

Esra Ruşan’ın oyunculuk serüveni oldukça ilginç. İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan oyuncu öğretmenlik okurken üniversitenin son yılında okulu bıraktığını ve konservatuvara başladığını söyledi.

Masumlar Apartmanı’nda Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu ile birlikte rol alan oyuncu, ailesinden habersiz konservatuvar sınavlarına girdiğini itiraf etti.

Esra Ruşan; “Öğretmenlik okuyordum. Diksiyon kursuna başladım. ‘Sunucu olurum.’ diye düşünüyordum. Gittiğim yerin yanında tiyatro kursu vardı. ‘Konservatuvar sınavına girsene.’ dediler, beni sınava hazırladılar. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde sınava girdim ‘Kazanamam!’ diye düşünüyordum. Birinci aşamayı geçtim. İkinci aşamayı ‘Geçemem!’ diye düşünüyordum onu da kazandım. Ailemin haberi yoktu tabi…

Esra Ruşan'dan oyunculuk serüveniyle ilgili dikkat çeken bir itiraf geldi! 7

Annemin biraz tiyatrodan haberi var ama sınavlardan yoktu. Söyleyince ‘Hayatta olmaz!’ dediler. Çünkü ben öğretmenlikte dördüncü sınıftaydım. Ailemi bir şekilde ikna ettim. Öğretmenliği bıraktım ama aftan faydalanıp, tamamlayabilirim. Ara ara düşünüyorum da…” açıklamasıyla dikkat çekti.

Esra Ruşan’ın konuk olarak katıldığı İbrahim Selim ile Bu Gece programının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;