Ana sayfa Dizi Fragmanları Eve Dönüş 9. bölümde sular bir türlü durulmuyor

Eve Dönüş 9. bölümde sular bir türlü durulmuyor

tarafından ker_def

Eve Dönüş 9. bölümde Sular Durulmuyor…

Olaylı doğum günü kutlamasının ardından İpek, Yusuf’la yakınlaşabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Leyla’nın Kürşat’ı kendine aşık etmek ve Canan’la ayırmak için yaptığı planlar, aşkları henüz bir oyun olan Leyla ve Yusuf’un arasının bozulmasına neden olur. Kürşat ve Leyla arasındaki yakınlaşma ise Canan’ı çileden çıkarır. Olanlardan tek kârlı çıkan ise İpek olur.

Oflaz’ın elinde bulunan Kürşat’a ait itiraf bandı, tüm dengeleri değiştirir. Canan, Oflaz üzerindeki kontrolü kaybetmiştir. Bir yandan Cavidan ve Nejat’ı kullanarak durumu lehine çevirmeye çalışırken, diğer yandan kendine istediği gibi oynayacağı yeni bir oyuncak bulmuştur. Canan’ın cazibesine kapılan Aras’ın ise henüz gerçekte kim olduğundan ve neye bulaştığından haberi bile yoktur!

Yıllardır yerini bulamadığı oğluna ulaşmasına bir adım kala yaşayacağı darbe Vedat’ı eskisinden de taş kalpli ve kötü yapar. Vedat’a en başından beri güvenmeyen Yusuf ise adamı takip eder ve büyük sırrını öğrenir. Vedat’ın ise gördüklerinden sonra Yusuf’u yaşatmaya niyeti yoktur!

Yayın Tarihi : 09 Aralık 2015 / Çarşamba

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı: Yalçın Şen

Yönetmen : Kartal Çidamlı

Senaryo: Ahmet Saatçioğlu

Oyuncular: Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Merve Oflaz, Zeynep Özder, Gülden Dudarık, Leya Kırşan ve Edip Saner.