Ana sayfa Dizi Fragmanları Eve Dönüş dizisi Cansel Elçin hayranlarını mest ediyor!

Eve Dönüş dizisi Cansel Elçin hayranlarını mest ediyor!

tarafından ker_def

Vicdanının Sesini Dinliyor…

Kürşat’ın itmesiyle merdivenlerden düşen Canan hastaneye kaldırılır. Bebeğini kaybeder. Olan biten her şeyden kendini suçlayan Kürşat, vicdanına yenik düşer ve polise gidip her şeyi itiraf eder.

Yusuf, Cengizhan’ın cesedini götürüp bilinmedik bir yere gömer. Arabasını saklar. Abisini öldürdükleri yetmezmiş gibi, bir de şerefsizce suçu onun üstüne atanlara ders verme sırası, Yusuf’a gelmiştir. Hem cesetten hem de Oflaz’dan kurtulmak için bir plan yapar.

Elif ise yaptığı onca şeye rağmen Canan’ın başına gelenlere üzülür. Hastaneye gidip ziyaret eder. Ama Canan hastaneden çıktığında hiçbir şey değişmez. Psikolojisi daha da bozulan Canan, Elif’e kötü davranmaya devam eder.

İpek’in ise Yusuf’tan vazgeçmeye niyeti yoktur. Fırsatını bulur bulmaz, Leyla’yı Yusuf’la ilgili kışkırtır. Yusuf’un kendisini öptüğünü söyler. Leyla her ne kadar İpek’in yanında bozuntuya vermese de, baş başa kaldıklarında Yusuf’la tartışır.

Yayın Tarihi : 18 Kasım 2015 / Çarşamba

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı: Yalçın Şen

Yönetmen : Kartal Çidamlı

Senaryo: Ahmet Saatçioğlu

Oyuncular: Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Merve Oflaz, Zeynep Özder, Gülden Dudarık, Leya Kırşan ve Edip Saner.