Ana sayfa Dizi Haberleri Evet nerede kalmıştık? Babil dizisi setinden Nur Fettahoğlu şirinliği çıktı!

Evet nerede kalmıştık? Babil dizisi setinden Nur Fettahoğlu şirinliği çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ay Yapım’ın Star TV’de yayınlanan dizisi Babil’in çekimleri geçtiğimiz gün başladı. Yeni sezon için oyuncuların tatillerini bırakıp İstanbul’a dönmesinin ardından senaryo çalışmaları başlamıştı. Çekimleri de 24 Ağustos’ta başlayan dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Ozan Güven’in ayrılmasının ardından yerine Onur Saylak’ın gelmesi de yeni sezon için merakı arttıran bir başka durum oluşturdu.

Babil dizisi geçtiğimiz Ocak ayında ekranlara gelmeye başlamış ve Covid 19 nedeniyle yaşanan pandemi sürecinde 10 bölüm yayınlanıp çekimleri durdurulmuştu. Oyuncu kadrosuyla büyük ilgi çeken dizi, aynı zamanda hikayesi ile de izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Ünlü isimlerin yer aldığı dizinin Egemen karakteri ise artık Onur Saylak’a emanet.

Evet nerede kalmıştık? Babil dizisi setinden Nur Fettahoğlu şirinliği çıktı! 8

Bilindiği gibi Ozan Güven, kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla süren mahkemesi nedeniyle dizide yer almayacak. Onur Saylak’ın getirildiği de bir kaç gün önce öğrenilmişti. Dizide Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver ve Mesut Akusta gibi güçlü isimler yer alıyor.

Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı Babil’in resmi internet sitesinden geçtiğimiz gün yeni sezon çekimlerinin başladığı duyurulmuştu. Uzun süredir tatilde olan Nur Fettahoğlu, kızı, eşi, kardeşi, yeğenleri ve sevdikleriyle doya doya bir yaz yaşamış ve güzel anlarını da sosyal medyadan paylaşmıştı.

Kısa bir süre önce Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın da rol aldığı Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ kitabından uyarlanan filmin ön çalışmaları için İstanbul’a dönen oyuncu, şu sıralar Babil’in çekimlerinde.

Oyuncu, kamera arkasından ilk pozunu da dizinin teknik ekibinden isimlerle verdi. Nur Fettahoğlu dizide her ne kadar biraz soğuk ve itici bir karakteri oynasa da günlük hayatındaki doğallığı, samimiyeti ve esprili kişiliği de fotoğrafa yansımış…

Sette pandemi nedeniyle çalışanların maske taktıklarını da gösteren bu fotoğrafta Nur Fettahoğlu’nun ekip arkadaşlarına bakarak “Nerde kalmıştık?” şeklindeki sevimli pozu, görenleri de gülümsetiyor…

İşte Nur Fettahoğlu’nun o pozu:

Evet nerede kalmıştık? Babil dizisi setinden Nur Fettahoğlu şirinliği çıktı! 9