Ana sayfa Dizi Haberleri Evet, nerede kalmıştık? Çukur dizisi için geri sayım başladı…

Evet, nerede kalmıştık? Çukur dizisi için geri sayım başladı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezondur ekranlarda fırtınalar estiren Çukur dizisi, 4. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Show TV’de yayınlanan dizi, karantina sürecinde çekimlerine ara verilen yapımlar arasındaydı.

Ancak Nisan ayında ilginç bir deneme yapılarak oyuncuların evlerinden kendi telefonlarıyla çektikleri videolarla 26. bölüm çekildi.

Bu deneme kimi izleyicileri mutlu ederken, kimileri de sosyal medyadan hiç beğenmediklerini ifade ettiler.

3 sezon boyunca başarılı bir grafik izleyen dizi, geçtiğimiz sezon karşısına Sefirin Kızı dizisinin gelmesiyle hayli zorlandı!

İki dizi arasındaki müthiş rekabet bu sezonda devam eder mi bilinmez ama Çukur dizisini heyecanla bekleyenlere güzel haber geldi…

Ay Yapım imzalı dizinin çekimleri nihayet başlıyor!

Evet, nerede kalmıştık? Çukur dizisi için geri sayım başladı... 8

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Kubilay Aka, Barış Arduç gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan dizinin 4. ve son sezonu için çekimlerin yakında başlayacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, dizinin yeni sezon provaları başladı ve çekimlerin de 10 ya da 15 Ağustos’ta başlaması planlanıyor.

Bu arada dizinin yeni sezonu için heyecanlandıran bir söylenti de kulaktan kulağa dolaşmıştı.

Evet, nerede kalmıştık? Çukur dizisi için geri sayım başladı... 9

Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde Veli Cevher karakteriyle Onur Saylak, bir bölüm Çukur dizisine misafir olmuştu. Veli Cevher karakteri, izleyicinin büyük ilgisini çeken bir karakter olarak hafızalara kazındı. İşte Onur Saylak’ın aynı karakterle Çukur’da 4. sezonda yer alabileceği şeklindeki söylentiler, dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Bakalım bu iddia gerçek olacak bı?